Despre mine si echipa mea

Cine sunt si de ce sa asculti de mine?

Principiile noastre

Misiune

Suntem o echipa tanara, dedicata si cu experienta. Vrem o dezvoltare rapida si constanta. Produsele noastre sunt intr-un continuu proces de imbunatatire, iar noi intotdeauna cautam sa facem lucrurile mai bine ca ultima oara. Aceste lucruri ne vin natural pentru simplul fapt ca punem multa pasiune in ceea ce facem. Desi suntem tineri, asta nu inseamna cu nu stim cea ce facem. Avem experienta in domeniul apicol, in special in cresterea si dezvoltarea eficienta a familiilor de albine. Suntem dedicati dezvoltarii familiilor de albine. De-a lungul anilor am testat zeci de produse, combinatii si metode. Am testat zeci de tehnici. Si stim exact ce functioneaza. Am creat diferite produse. Am testat, am imbunatatit pana cand am ajuns la acel nivel de care am fost multumiti. Am creat produse care aduc rezultate.

Viziune

Viziunea noastra este sa ajutam apicultorii sa obtina o dezvoltare mult mai eficienta si mai rapida a familiilor de albine. Dorinta noastra este sa ii ajutam pe apicultori sa obtina familii puternice. Familii care se dezvolta rapid si eficient. Sa obtina o productie mult peste medie. Sa aiba o viata echilibrata si stabila. Sunt multi care scot numai 10-15% din stupina lor, in loc de 90-95%. Vrem sa iti venim in ajutor pentru ca si Tu sa obtii in loc de 15% macar 90%. Suntem convinsi, 100% ca putem imbunatati lucrurile tot timpul, si ca productivitatea nu este la un nivel maxim posibil, ci este undeva destul de jos. In majoritatea stupinelor, productivitatea este undeva in jur de 10-15% dintre familii care sunt recordiste la productii, si restul sunt mediocre sau slabe. Noi vrem sa te ajutam sa ai peste 90% familii productive recordiste an la an.

Valori

Credem ca tot timpul suntem in fata lui Dumnezeu si, de aceea, comunicarea cu noi nu poate fi decat deschisa, directa si pozitiva. Corectitudinea ne reprezinta, iar promisiunea facuta va fi si respectata. Tot timpul ne asiguram ca tot cea ce facem sa fie de calitate si foarte eficient. Suntem mandri de echipa noastra si suntem recunoscatori clientilor nostri, alaturi de care crestem si ne perfectionam in permanenta. Calitatea si Increderea sunt lucruri extrem de importante pentru noi ca echipa, cat si ca indivizi. Oferim numai informatii si produse de calitate, care iti vor aduce rezultate fenomenale, bineinteles daca le vei si aplica. Credem in Dumnezeu, si pentru asta tot ce facem, facem plini de pasiune, si cum putem noi cel mai bine. Acestea sunt valorile care ne descriu in plan personal si profesional. Punem foarte mare accent pe comunitate si prietenie. Cream o comunitate optimista, vesela, si plina de bucurie. O comunitate care se dezvolta zi de zi. Pas cu pas. Unde poti deveni un profesionist eficient si extrem de bun, folosind forta si puterea comunitatii. Si aceasta este o valoare adevarata in ziua de azi. Noi, cei prezenti in aceasta comunitate, nu inchidem stupul cand vii la noi. Noi suntem deschisi si gata sa te ajutam oricand si cu orice.

O Echipa Fantastica

Köteles Oszkár

Co-Fondator

Köteles Renáta

Co-Fondator

Cu ce te putem ajuta?

Trecem peste orice obstacol, chiar depunem toate eforturile ca sa iti putem oferi produsul, echipamentul si uneltele de cea mai buna calitate din lume! Calitatea profesionala, pe care o testam chiar noi, si putem spune, ca iti oferim numai produsele care s-au dovedit a fi cele mai bune. Facem acest lucru pentru ca Tu sa obtii cele mai bune rezultate, cu cele mai bune unelte si produse.

Iubim MULT ceA CE FACEM!

Si pentru asta te ajutam din toate inima ca sa devii un apicultor de mare succes. Iti oferim tot ce ai nevoie, ca sa inveti, sa fii excelent!

Oferim totul pentru Sys-Bee

Daca vreu sa construiesti tu, nici o problema, oti oferim toate componentele, si instructiile ca sa ai succes!

Sys-Bee in stupina ta

Construim o linie de hranire sistematizata in stupina ta. In maxim 1-2 zile suntem gata! Doar pentru asta avem nevoie si de Tine!

Dezvoltarea familiilor

Te putem ajuta cu tehnici si mici trucuri, pentru a avea o dezvoltare constanta. O strategie completa pentru a reusi!
De ce noi?
Pentru ca am pierdut o stupina intreaga, si multe alte familii ca sa invat lucruri pe care o poti invata numai cand pierzi. Am analizat atent si am gasit acele lucruri ascunse care era cauza pierderii a stupinei.
Intre 2010 si 2016 ani am eliminat in total peste 1000 de familii de albine, si plus intr-un ani am si pierdut o stupina intreaga in jur de 240 de familii, deci stiu exact cum e sa pierzi o stupina intreaga, sa pierzi zeci sute sau chiar mi de familii de albine. 
Am constatat majoritatea cauzele a pierderii a familiilor, am gasit modalitati de a reduce acele greseli. Am invatat enorm de multe lucruri. Stiu exact cum sa o construiesc de la zero o stupina intreaga. O stupina care in prezent este in jur de 240 familii. O stupina care este sanatoasa.
Si noi suntem mai pregatiti ca niciodataDeci stiu exact cum sa NU pierzi familii de albine. Stiu exact ce s-a NU faci! Dar te pot ajuta Ce sa Faci ca sa ai familii puternice, si productiva. Si pentru asta suntem aici sa te ajutam sa cresti, sa dezvolti. Si nu in ultimul rand sa nu faci greselile pe care noi le am facut. Sa nu pierzi intreaga stupina din greseala ta. Pentru ca din pacate majoritatea familiilor de albine care mor este din cauza apicultorului. Te invit sa fi alaturi de mine si vei avea familii extrem de productive si puternice.